Търси масла
Търси

Всички цени в сайта са с ДДС.

DIVINOL

DIVINOL

Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG –е  основана през 1866 г.

Ние сме средно голяма, работеща компания в световен мащаб с 16 дъщерни дружества по целия свят.

Нашите висококачествени са: смазочни материали, индустриална химия и печатарски мастила. Те са водещи  международни  позиции на пазара. Ние се отличаваме с дългогодишен опит в областта на научноизследователската и развойната дейност.

Сътрудничим си с изследователски институти и университети е нашата област, за да се разработват решения, които да отговарят на все по високи  изискванията на нашите клиенти.

Ние отдаваме голямо значение на индивидуални и цялостни решения с изледователска дейност,  развитие и производство – всичко това на едно място.

В тясно сътрудничество с нашите клиенти, ние постигаме високи резултати и отговаряме и на най високите сегашни  стандарти в областа на смазването, така също сме готови и за бъдещи предизвикателства на производители на авто и индустриално оборудване.

Считаме, че сме лидери в иновации. В нашата централа в Eislingen, самостоятелно работят около 20% на сто от служителите  работят в научноизследователска и развойна дейност. Ние непрекъснато се стремим да доразвием и постоянно оптимизиране  нашите продукти - и  поставяме нови стандарти с иновациите си на пазара.

Един от основните принципи на Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG да се приведе в съответствие икономически, екологични и здравни аспекти в развитието и производството на нови продукти.

За да се гарантира постоянно високо качество е нашата постоянна дейност.

Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG е сертифициран по DIN EN ISO 9001: 2008, както и DIN EN ISO 14001: 2005 (сертификат по околната среда).

Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG е награден няколко пъти с престижното място „Топ100” в световен мащаб за гарантирано качеството "Топ 100" и няколко пъти за иновациите на пазара бяхме оценени в четирите области на управлението на иновациите: иновативни процеси и организация, климат за иновации, иновации в маркетинга, както и топ управление и насърчаването на иновациите.

Ние сме добре подготвени за предизвикателствата на бъдещето, с правилните идеи и висок потенциал ефективност.

Продуктов каталог DIVINOL  

Търсачка DIVINOL