Категории

Genesis PN

Добавено от Валентин 30.06.2015 0 Коментари

Genesis™ NP and NPX

Series

Днешните батерии Genesis ™ NP Series е кулминация на 100годишната практика при производство на акумулаторни батерии. С висока енергийна плътност, хермитичното си затваряне, отлична производителност при максимум и минимум заряд, дълъг експлотационен живот правт Genesis ™ NP Series максимално надеждна и гъвкава запечатана батерия с оловно-кисилинно съдержание.

Конструкция:

Технологията на запечатване на Genesis ™ NP Series е гаранция на батерията да няма изтичане независимо в каква позиция е монтирана батерията без да има негативен ефект за капацитета и живота на самата батерия.

Електролитна субстанция:

Всички батерии Genesis ™ NP Series използват електролитна субстанция, система състояща се от високоплътен електролит и фибростъкло, които при взаимодействи  с оловните плочи напълно се абсорбират. Не се използват силикони или каквита и да е било други замърсители.

Подръжка:

Не необходимо да се проверява нивото и плътноста на електролитната субстанция по време на експлотационния живот на Genesis ™ NP Series. На практика не съществуват технически разпоредби за този вид поддръжка

Безопастност

Клапани за ниско налягане регулират система  за безопасно освобождаване  на отделената енергия/газове/, проектирани да работят между 2 и 5 PSI и автоматично се пломбират при активирането им. Следователно,  прекомерното натрупване на газове не съществува

Енергийно тежконатоварване

Олово, калций и  калаена сплав  осигуряват допълнителна
сила и енергия на производителността и експлотационния живот на  Genesis ™ NP Series и увеличава цикличноста, дори и след многократно надвишаване на производителя.

Цикличност  Service Life

Цикъл заряд/разряд адвишава 1000, те  могат да бъдат реализирани
от Genesis NP батерии, в зависимост от средното натоварване батерията.

Сервиз

Животът на батериите Genesis NP Серия. Очаквана продължителност на живота на
От 3 до 5 години в зависимост от експлотационните условия.

Срок Life

Времето  на саморазреждане на серия Genesis NP при стайна
температура  е приблизително 3% от номиналния капацитет на
месец.

Работна температура

Genesis NP Батериите могат да бъдат експлоатирани в широки граници.

Съвет

Не се препоръчва батериите Genesis NP да се разреждат под 10V, това ще скъси значително живота на акумулаторната батерия.

Остави коментар